Tiskara Jafra print d.o.o. osnovana je 1995. godine.
Danas smo tvrtka koja zapošljava 21 djelatnika grafičke struke, te raspolažemo s više od četrdeset strojeva za obavljanje grafičkih i tiskarskih djelatnosti. Jedna smo od vodećih tiskarskih kuća u ovom dijelu Dalmacije.


Već 18 godina na području Splita i cijele Hrvatske poslovnim partnerima uspješno pružamo svoje usluge u tiskarskoj djelatnosti. Rezultat toga je povjerenje mnogih malih, srednjih i velikih poduzeća.
Proizvodimo sve vrste grafičkih proizvoda od etiketa u ofset tehnici do svih vrsta brošura, knjiga i rokovnika, mekog, tvrdog ili spiralnog uveza. Također proizvodimo sve vrste letaka, reklamnih materijala, blokova, fascikla, vizitkarata, kuverata, numeriranih i hologramskim folijama zaštićenih ulaznica, itd…


Specijalizirali smo se za proizvodnju svih vrsta kutija, u tzv. lakoj ambalaži, koje se koriste za pakiranje proizvoda u prehrambenoj, odjevnoj, farmaceutskoj industriji i drugdje.


Nedavno smo proširili našu djelatnost na digitalni tisak i tisak velikih formata, čime smo još više obogatili našu ponudu. Tu bi posebno istaknuli usluge oslikavanja vozila koje uključuju digitalni tisak na visokokvalitetnim folijama i profesionalnu montažu na Vaše vozilo.